Naravne vaje za povečanje penisa
Trda erekcija!
  ZAČETEK
  DEJSTVA
  KAKO DELUJE
  PREDNOSTI
  IZJAVE
  VPRAŠANJA
  ZAČNITE ZDAJ...
  VSTOP ZA ČLANE
Prezgodnja ejakulacija!

 

Trda erekcija!

KAKO DJELUJEJO NAŠE VAJE?

Penis je sestavljen iz 3 delov: 2 večjih erektilnih tkiv na vrhu (Corpora Cavernosa) in manjšega predelka na dnu (Corpora Spongisum), preko katerega urnirate in ejakulirate. Erekcija nastopi, ko kri prodre v erektilno tkivo v penisu. Manjši del krvi vstopi v Cropora Spongium, medtem ko večina krvi napolni Corpora Cavernosa, gobasto tkivo ki služi kot zbiralnik krvi. In prav maksimalna velikost, do katere se lahko napolni Corpora Cavernosa določa velikost vašega penisa.

Vaš Corpora Cavernosa pa se lahko na srečo, s pomočjo ustreznih in temeljitih vaj, utrdi in poveča, kar seveda pomeni, da se neposredno utrdi in poveča tudi vaš penis
Kako izgleda velik penis!

Da, dejali smo z vajo. Se sliši čudno ? Pa ni. Naše popolnoma naravne vaje pomagajo pri delni razgradnji notranjih celičnih sten Corpora Cavernose. Telo samo nato te celice popravi, jih naredi večje in močnejše, da bi zdržale povečan pritisk ob večjem dotoku krvi v penis.

Preprosto povedano, vaš penis je v IZREDNO slabem stanju in šibek, glede na to kakršen bi lahko bil.

Če so primerne vaje ključ do zdravja in povečane sposobnosti vašega celotnega telesa, zakaj bi pri penisu veljale izjeme?

Ustrezna cirkulacija krvi je VITALNEGA pomena za zadovoljivo zdravje in sposobnost penisa. Že po nekaj tednih boste spoznali in občutili veliko razliko. med erekcijo. Naše vaje poleg tega spodbujajo tudi sposobnost živčnih končičev in tkiva samega, kar pomeni večjo odzivnost in občutenje med spolnimi odnosi, ter vam omogoča BOLJ POGOSTE IN BOLJ "TRDE" erekcije. Z vajami se bo razvil tudi bolj "mišičast" videz penisa, ki je vizualno privlačnejši od mlahavega, nabuhlega penisa.

To je RESNIČNO povečevanje penisa, ne lažno in začasno povečevanje z vakumskimi črpalkami, utežmi, raznimi obročki, operacijami ALI TABLETAMI KI NIMAJO USTREZNIH ZDRAVSTVENIH DOVOLJENJ !

NA KRATKO:

  • Velikost Corpora Cavernosa določa velikost in obseg penisa v erekciji.
  • Naše vaje povečajo velikost Corpora Cavernosa s tem pa tudi velikost vašeg penisa.
  • Že po samo nekaj tednih vaj boste opazili večje in dolgotrajnejše erekcije ter hkrati vidno povečanje obsega penisa.
  • Po vsega mesecu dni je penis vizualno večji prav tako pa je večji tudi obseg v erekciji in tudi v mlahavem stanju.
  • PO dveh ali treh mesecih bo vaš penis popolnoma drugačen, ne samo debelejši in daljši, pač pa tudi trši in bolj zdrav.

RAZLIKO BOSTE OPAZILI PO VSEGA NEKAJ TEDNIH!
PREIZKUŠENE IN DOKAZANE VAJE za povečanje penisa
PREPROSTO, HITRO IN BREZ DRAGIH POSTOPKOV.


ZAČNITE ZDAJ!
Naslednje poglavje PREDNOSTI
Prezgodnja ejakulacija!
Copyright (c) 2003 POVECANJEPENISA.com, Vse pravice pridržane.
Nepooblaščeno kopiranje ali objavljanje dela ali celotne strani ni dovoljeno!